De Kaapse lekkere snack

Het lijken wel gele tomaatjes of lekkere snoepjes maar niets is minder waar. Deze leuke en originele snack heet de Kaapse Kruisbes of Ananaskers en is dus fruit. Dat het daardoor ook een gezond tussendoortje is, is natuurlijk mooi meegenomen. Wij vonden dit originele ‘snoepje’ in Albert Heijn.

DSC_0443

De bes bevat zachte eetbare pitjes en groeit in omhulsels waardoor ze gaan lijken op lampionnetjes. De bessen worden vaak op z’n geheel gebruikt bij het presenteren van nagerechten. We zijn zeker dat jullie ze zouden herkennen. Oorspronkelijk komt deze fruitsoort uit Peru maar zijn naam heeft de bes te danken aan de teelt in Zuid-Afrika. De Kaapse Kruisbes is zeker een aanrader voor zoetebekken. Let wel op, eenmaal je ervan begint te smullen is het potje snel leeg.

2 gedachtes over “De Kaapse lekkere snack

  1. dental seo zegt:

    It’s in reality a nice and useful piece of information. I’m
    satisfied that you shared this useful information with us.

    Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s