Zalige zoetigheden van Marie

Als kind ben je sowieso verzot geweest op het geluid van de ijskar die op warme dagen door de straten voorbij kwam gereden. Dit weekend heeft Marie kunnen zorgen dat enkele ‘volwassen’ mensen opnieuw dit gelukzalige gevoel beleefden een ijsje te mogen halen aan de ‘kar’. Nostalgie!

         dc9effbaa4c67a30bd06c70d41b9bf9a  ff9290db3aae24224cbc87eed977ceed

Marie is eigenares van Chocolaterie Marie in Lauwe. Deze chocolaterie is als een paradijs vol zoetigheden. Chocolaterie Marie biedt zowel huisbereide als artisanale producten zoals chocolade, koffie en koekjes, desserten, patisserie, ontbijt en ga zo maar door. De ideale omgeving voor zoetebekken.

Schermafbeelding 2015-07-17 om 21.02.48
Naast al deze heerlijke aanbiedingen in haar winkel heeft Marie een gigaleuk concept bedacht. Chocolaterie Marie beschikt namelijk over een MINI ijskar. Ja, Marie’s MINI ijskar is een MINI Clubvan ingericht als ijssalon. Een super idee!

image-5 image-8

Marie komt met de Mini ijskar langs bij ieder die het wenst. Dit is een enorm tof en origineel idee voor zowel kleine als grote gelegenheden. De koffer van deze leuke ‘crèmekar’ is telkens gevuld met hoorntjes, zes soorten ambachtelijk roomijs en de bijpassende snoepjes voor de liefhebbers. Dit weekend hadden wij de keuze uit banaan, vanille, chocolade, praliné, aardbei en speculoos.

image-11 image-10 image-9

De kostprijs voor dit originele bezoek van de Mini ijskar is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Er wordt een vaste vergoeding van 50 euro gevraagd voor de verplaatsing (0-20 km). Daarnaast betaal je per hoorntje 2,5 euro. Hiervoor kan je 1, 2 of zelf 3 bollen op je hoorntje krijgen. De sympathieke en enthousiaste aanwezigheid van Marie zelf, krijgen jullie er zomaar bij!

image-7 kopie 2  image-7 kopie 3

Interesse in de zalige zoetigheden van Chocolaterie Marie? Neem dan maar snel een kijkje in het uitgebreide assortiment op de website, bezoek de facebookpagina van de chocolaterie of mini ijskar of ga gewoon eens langs in de winkel. Pas wel op dat jullie niet te veel verwateren!
Pssst, Chocolaterie Marie brengt op zondag ook ontbijt aan huis… zalig!

Ik wil jullie tenslotte nog meegeven dat de smaken banaan en chocolade van het ambachtelijk roomijs zijn getest en goedgekeurd! Ik heb genoten van mijn ijsje!

Dank je wel Marie voor je bezoek!

Alizé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s