Kaffee Renée

Oh happy (Wednes)day want Elien en ikzelf brachten deze week een bezoekje aan Kafee Renée. En geloof ons, daar word je alleen maar gelukkig van!

kaffeerenee

Kaffee Renée is een gezellige en hippe koffiebar in hartje Kortrijk. Je kan er terecht voor heel wat zoete zonden, de ideale pauze dus tijdens een leuke dag shoppen. Naast koffie, thee, chocoladedranken en smoothies kan je hier zeker ook je kleine honger stillen. Op de kaart vind je taart, milkshakes, fruitsalades, yoghurt en ook frozen yoghurt.

foto kopie 2

Ben je een chocoladeliefhebber of zoek je naar een leuk cadeautje? Kaffee Renée biedt een groot assortiment aan pralines van Leonidas.

Elien en ik lieten ons gaan aan de warme appeltaart, de kaastaart met framboos en een latte macchiato. Elien is ook een grote fan van de frozen yoghurts. Spijt komt hier echt wel te laat eens je beseft dat je je stuk taart veel te snel naar binnen hebt gespeeld. Smullen dus!

foto kopie foto-2

Als jij net zoals ik heerlijk kan genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch, dan is een reservatie bij Kaffee Renée zeker eens de moeite waard! Er is keuze tussen 5 verschillende formules. Van basis tot super deluxe!

Een extra detail in deze cosy koffiebar is het servies dat er gebruikt wordt. Deze leuke bordjes en kopjes zijn van het merk Bloomingville en ze zijn te koop bij Kaffee Renée zelf.

0cbb0b483eb3db09740b59bbc090d69c

Ben je er eens op uit in Kortrijk, vergeet dan zeker niet eventjes binnen te springen voor een heerlijke kop koffie bij Kaffee Renée. Je zal het je niet beklagen!

A.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s